lunes, 16 de marzo de 2020

RECOMANACIONS DE TASQUES DEL 16 AL 27.

Aquí teniu les recomanacions de tasques d'aquests 15 dies per realitzar a casa. També, us adjunt un horari orientatiu per seguir amb la rutina diària.
Gràcies per la vostra col·laboració.


 PLANIFICACIÓ PER  3, 4 I 5 ANYS
Durant aquestes dues setmanes recomanam que intenteu que els infants segueixin unes rutines diàries per facilitar un poc la normalitat d’aquests dies. Per tal de  poder seguir-les  us passam un horari orientatiu. Cada família el pot adaptar a les seves pròpies necessitats.  

Entre les 8 i les 9 h
DESPERTAR-SE
Berenar, hàbits de neteja i i vestir-se
10:00-10:30
TASQUES DE CASA
Endreçar l’habitació
10:30-11:30
TEMPS PER FER ALGUNA FEINETA
Jocs de llenguatge i de matemàtiques (de les recomanades)
Jocs anglès
11:30-11:45
HÀBITS DE NETEJA I BERENAR
Alimentació saludable i variada. 
11:45-12:30
ACTIVITATS CREATIVES
Experimentació, cuina, dibuix… (de les recomanades)
12:30-13:30
JOC LLIURE

13:30-14:00
HÀBITS DE NETEJA I DINAR
Parar taula, dinar i recollir.

21:00
HORA DE DORMIR
Llegir un conte i dormir

Les activitats recomanades per aquestes setmanes són orientatives. Aquí teniu un llistat d’activitats que podeu fer al llarg d’aquests dies. 
Durant aquestes setmanes ens comunicarem amb els pares a través de Dinantia, blog i pel correu educaib. Els pares que no tenen el mitjà per arribar a les TIC se’ls ha donat en paper.
Setmana del 16 al 20 de març
1. Jugar a jocs de taula com: oca, parxís, memory, puzzles…
2. Fer manualitats per treballar la motricitat fina com: jugar amb plastilina, fang, fer collars, enfilar pasta…
3. Fer escriptura significativa pels infants segons el seu nivell maduratiu com: escriure el seu nom, els dels seus familiars, amics, fer la llista de la compra, una recepta, missatges als amics…
4. Fer jocs orals com: veig veig, què podem trobar dins una gelera, objectes que posaríem dins una motxilla per anar d’excursió, amagar un objecte dins una bossa i endevinar què és…
A més d’aquests jocs recomanam també:
- Llegir un conte  amb els vostres fills que tengueu a casa.
- Des de l’escola , i seguint la rutina setmanal, els infants duran 2 contes. un per la primera i l’altra per la segona. Les famílies que no tinguin els contes perquè els infants han estat malalts, en poden aprofitar dos que tenguin per casa i quan tornem a la normalitat ens l’explicaràn a la classe.
- Tendreu també el quadernet de matemàtiques del 2n trimestre per poder veure quins continguts hem treballat i d’aquesta manera poder-los reforçar. a més podreu acabar les feinetes incompletes o per fer
- Contar el conte “Na rosa i el coronavirus” “Hola” i escoltar un audio explicatiu enviat per dinantia i penjat al blog.
Setmana del 23 al 27 de març
A més, de les activitats de la setmana anterior que podeu seguir realitzant aquesta setmana afegirem més activitats.

- Observar en el calendari el dia de la setmana en què ens trobam.
- Fer un diari del dia a dia amb un dibuix , paraula o petita frase.
- Fer experiments a casa. Aquí l’enllaç:

- Realitzar jocs interactius. Aquí teniu l’enllaç:
www.edu365.cat Anau a infantil
www.symbaloo.com (anau a infantil)
- Si teniu safates podeu fer activitats de manipulació i experimentació amb objectes quotidians (llenties, sopa, farina, arròs… i coladors, culleres, tassons…). Participar en les tasques diàries (parar taula, arraconar, endreçar habitació…).
- Cuinar amb els vostres fills (fer una coca, magdalenes, galetes, el menjar diari…).
També estam fent tràmits per tenir llicències per poder accedir a continguts online (videos, jocs, cançons) d’anglès. En tenir-ho llest vos ho farem arribar mitjançant Dinantia.
El mestre de música, vos fa sabre que podeu repassar a casa la cançó: Pujarem dalt dels cims https://www.youtube.com/watch?v=SnrflvLGIlo

També que per moure’ns una mica sols o amb els pares. Podeu mirar i ballar amb un video de zumba, n’hi ha més a youtube. https://www.youtube.com/watch?v=ymigWt5TOV8

I finalment per relaxar-nos amb l’ajuda dels pares podeu mostrar als vostres pares la cançó dels Massatges: https://www.youtube.com/watch?v=2RaUhbr7Jms



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Dinàmica de grup